Albert Sardà Gimeno

Albert Sardà Gimeno
Sarda.triatleta@gmail.com

domingo, 11 de diciembre de 2011

Mitja Marató de L'espirall


OBJECTIU COMPLERT: Mitja Marató de L'espirall EN 1h 24' !!!

Poc a poc la pretemporada va avançant, i les carreres a peu van donant els seus fruits per tal de anar preparant els objectius que tinc plantejats per l'any que ve!!


La setmana passada  4/12/2011  es va celebrar la segona cursa de muntanya de sant pau de Vilafranca del Penedès, que organitzaven els Falcons de Vilafranca, una gran carrera de 10 km on hi havia un gran desnivell amb rampes del 23% les quals feien que el circuit a realitzar fos molt dur. Un total de 276 Atletes van acabar la cursa. 


Jo vaig quedar 29è de la general i sense apretar gairé ja que estava a 7 dies vista de l'objectiu principal: la mitja de l'espirall. GRAN CARRERA i molt DIVERTIDA!

Mitja Marató de L'espirall

Objectiu complert

Carrera molt tranquila i molt divertida! el ambient insuperable i uns 21 km difícils d'oblidar ja que la duresa de la carrera compensava el magnífic paissatge hivernal amb una temperatura de 5º per les belles terres del Penedès.  Han estat uns primers quilometres molt ràpids a un ritme de 3:45min/km els quals hem agut d'anar afluixant fins a 4min/km  més o menys la resta de quilometres, ja que els circuit tenia una gran dificultat fins al quilometre 13 , on hi ha algunes pujadetes, una mica trenca cames. Pero Tot i així he aguantat molt bé fins al quilometre 19 on he hagut d'afluixar una miqueta perque la cursa de la setmana anterior m'estava passant factura en els bessons. Tot i així he acabat el 53è de la general amb un temps de 1h 24' 14'' Molt bon temps per ser la meva primera mitja ! sense qui sigui un triatló! “ les vinyes són observadores atentes de la cursa; entre una terra pentinada per la tardor i una olor a raïm premsat, corren els nostres atletes, dibuixant punts de color.”
No hay comentarios:

Publicar un comentario