Albert Sardà Gimeno

Albert Sardà Gimeno
Sarda.triatleta@gmail.com

A. Sardà


Em dic Albert Sardà Gimeno, vaig néixer a Vilafranca del Penedès el Juliol de l’any 1988.


La meva carrera esportiva va començar ara fa 4 anys, quan vaig començar a estudiar i entrenar, durant 2 anys molt intensos, al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, on vaig conèixer que era l’esport de veritat, a més de grans figures d’aquest món, com per exemple, l’ Albert Parreño, company de classe.

Actualment visc a Lavern Subirats (l'Alt Penedès) on puc gaudir de fer l’esport que més m’agrada en plena natura i amb molt poques limitacions. Ara mateix porto tres anys endinsat en aquest món i he adquirit molta experiència en aquest  àmbit: des de Duatlons de muntanya, curses a peu, Triatlons...
És per això que, aquesta última temporada i la següent, em dedicaré al màxim per complir els meus objectius com a Triatleta de Llarga distància.
En aquests tres últims anys, ja he participat ens varis Campionats d’Espanya de mitja i de llarga distancia: Campionat d’Espanya de Llarga distancia 2010, a Eivissa (3r Classificat en el meu grup d’edat), Campionat d’Espanya de Mitja distancia 2011, a Vitòria (6è Classificat) i al campionat d’Europa de triatló de Llarga Distància a Tampere (Finlàndia) on vaig quedar 7è del meu grup d’edat.

Ara per ara, vull destacar que l'any 2012 vaig participar al campionat del Món de triatló de Llarga Distància a Vitòria (Espanya) on vaig quedar 15è del meu grup d’edat.
Gràcies a la trajectòria que estic duent a terme dins del Club Natació Vilafranca, he estat reconegut tres anys seguits als mèrits esportius a la vila de Vilafranca del Penedès.


Actualment apart d’estudiar, estic treballant al Complex Aquàtic i al Grangela Fitness Club com a monitor de Fitness i d'spinning, ambdos situats a Vilafranca del Penedès.

1 comentario:

  1. Albert, ets tot un crack! És tota una sort dedicar-te al que més t'estimes, i a més fer-ho bé...i amb aquestes paraules es veu que ho fas més que bé, perfecte! Els que et coneixem sabem que l'esport es la teva vida, i que la vida de l'esport necessita genis com tu! Porque tu lo vales! I mooolt! Ets tot un exemple a seguir: estudis, feina, esport, competicions, entrenaments...t'admiro! Segueix formant-te i triomfant com has fet fins ara! Ànims i endavant Tito! T'estimem!

    Laura*

    ResponderEliminar