Albert Sardà Gimeno

Albert Sardà Gimeno
Sarda.triatleta@gmail.com

miércoles, 6 de mayo de 2015

T’has plantejat mai fer-te un estudi biomecànic específic?

T’has plantejat mai fer-te un estudi biomecànic específic?
Te'l recomano!
Tot allò que contribueix al rendiment i a la salut del ciclista ho podem atribuir a la seva adaptació i al seu posicionament.

Mitjançant diferents estudis aplicats a l’ evolució tecnològica que s’ha realitzat en aquest camp, aquests últims anys, ha fet que totes les modificacions i les mesures de les bicicletes estiguéssin més adaptades a la màquina humana. 

Gràcies a això, amb estudis biomecànics específics, podem aconseguir que ens col•loquem millor sobre la bici, ens sentim més còmodes a l'hora de realitzar l’esforç, reduir el risc de patir molèsties i a més a més a llarg termini evitar alguna lesió. Per si això no fos poc, també obtindrem un augment del rendiment.


Per tant, l’objectiu d’un estudi biomecànic és triple: reduir el risc de lesions, augmentar el rendiment i estar més còmodes sobre la bicicleta.
 A BIOBIKE’SALUT ho vaig poder comprovar, després de poder veure el rendiment que obtenia en cada pedalada i els diferents moviments ineficaços que feia i els mals vicis. Així doncs,realitzant unes petites modificacions a la bicicleta i aprenent a corregir els moviments erronis que realitzava en cada pedalada,vam aconseguir el que ens haviem proposat, Poder entrenar/competir estalviant molta més energia i augmentar-ne molt més el rendiment, en cada moment.

BIOBIKE’SALUT Gràcies.
Aquest any estarem a tope!






No hay comentarios:

Publicar un comentario