Albert Sardà Gimeno

Albert Sardà Gimeno
Sarda.triatleta@gmail.com

lunes, 12 de noviembre de 2012

FI DE TEMPORADA i PLANTEJAMENTS 2013!

Ja vaig per la segona setmana de descans! I des de la Challenge no havia actualitzat.

Bé, comencem!

Fa una setmana que es va celebrar una de les curses personals més importants de l’any! La CURSA DE LES CAVES! Una cursa de 5 i de 10km que recorre molts dels indrets i racons on vaig viure la meva infància... a LAVERN SUBIRATS! Una cursa d’àmbit popular entorn les vinyes, caves i cellers de Subirats a Lavern; on vaig obtenir un resultat de 13è de la general i 1r local, amb un temps de 38’22’’! Gens malament per a un triatleta de llarga distancia!
Albert Sardà 1r Local 2012 a la Cursa de les Caves

I ara m’han tocat 15 dies de “descans”, és a dir, fer el que m’agrada més… entrenar per desconnectar! Sense mirar ni temps…, ni metres..., ni quilòmetres..., ni mitges... ni música!!, mentre gaudeixo de la naturalesa i de l’entorn on visc, que cada dia m’agrada més! L’ALT PENEDÈS, entre vinyes..., turons... i muntanyes; i observo els colors de la tardor… al capvespre..
Ja puc anunciar…que m’he apuntat al Campionat d’Europa de mitja distància! A Calella! Petit objectiu.. comparat amb els que m’estic pensant ara mateix, que no sé si els podré complir... tot i que ganes no en falten! VOLER ÉS PODER! :P
us deixo amb un parell de vídeos!
Paraula... Actualitzaré més sovint! jaja

No hay comentarios:

Publicar un comentario