Albert Sardà Gimeno

Albert Sardà Gimeno
Sarda.triatleta@gmail.com

viernes, 2 de marzo de 2012

Microcicle de Regeneració!


Microcicle de Regeneració!

Una setmana bastant “Light”  amb només 1 dia de molta càrrega i sense voler.. això si... gaudint al 100% de fer dimarts al mati 80km bike amb molta cadència i a la tarda 60 amb bona companyia per acabar d’assimilar lo de les setmanes anteriors i la càrrega del mati! Ajaj

Dimecres... la meva primera convenció com a Triatleta “semiprofessional” a l’escola Intermunicipal del Penedès acompanyat per  la Atleta Maria Carbó Calvet i el jugador de jockey patins Guillem  ( no se el cognom) El “jefe” del Equip 4 de Sant Sadurní d’Anoia! Doncs això! Vem haver de explicar com n’és de bonica i a la vegada dura la vida activa d’un alteta, i com hem de sacrificar i invertir el nostre temps per a els propòsits que ens hem marcat, o els objectius que volem complir.

Una de les meves frases que recordo...” el meu esport és com una droga, sigui com sigui, el dia que no faig esport i haig de descansar, necessito moure  el cos d’alguna manera” ( tothom és va posar a riure...sobretot els alumnes més joves..) ajaj podeu mal pensar! XD
Estic esperant les fotos... per això posaré una de la entrevista que em van fer al Gener a una entrevista a la Ràdio municipal de ONA SUBIRATS.




Ara.. Queda el cap de setmana!! Dissabte 100km bike amb ports... i Diumenge 2h Run a 4’ al quilometre.... uf... serà dur!!

SALUT!!!

2 comentarios: